Comment on this entry and get a letter. Write ten words beginning with that letter, including an explanation what the word means to you and why.

Luru - Miehen nick eräissä nettipiireissä. Tätä tuskin tarvitsee selittää sen enempää. :)

Luominen - En ole siinä hyvä. Mutta askartelu, maalaus, piirtely ja kirjoittaminen, varsinkin jälkimmäinen, ovat minulle hyvin tärkeitä stressinpurkajia ja intohimon kohteita.

Lokerointi - Inhoan sitä, sillä en oikein sovi mihinkään lokeroon. Varsinkaan elämänkatsomukseni kanssa. Eklektisyyden lokeroon onneksi sopii kaikki. :D

Lukeminen - Harrastus ja rentoutumistapa.

Linnunrata - Douglas Adamsin viisiosaisen trilogian luettuaan suhtautuu varmasti aivan eri tavalla sci-fi-kirjallisuuteen ja maailmankaikkeuteen.

Laiskuus - Paheeni. :/ Olen liian laiska pyrkiäkseni ulos härän tähtimerkille annetusta laiskurin leimasta. :P

Lyriikka - 1) Laulujen sanoitukset; merkitsevät todella paljon. 2) Runous; minulle omin kirjoittamisen muoto. 3) Pirkanmaan kirjoituskilpailun Lyriikka-sarja; tänä keväänä osallistuin siihen.

Low Carb - Suomeksi karppaus, vähähiilihydraattinen ruokavalio. Ruokavalio, jolla voin hyvin ja laihdun. Jos vain saisi taas itseään niskasta kiinni senkin suhteen.

Luula - Sirkka Shayanin kirja muinaissaamelaisen heimon naisshamaanista 1600- ja 1700 -lukujen vaihteessa; kirja, jonka lukeminen elämäni "kaapistatulovaiheessa" oli todella hyvä asia.

Lyly - 1985-2005, sieltä ponnistin maailmalle. :)