Tuttu laiskuus on vallannut taas olon. Kovin väsynyttä ja alakuloista, eikä asiaa auta yhtään se, että päivän ruoka on ollut pääosin pelkkää spagettia.

Eilen meni liikaa energiaa ärsyyntymiseen, noin lievästi sanottuna. On todella turhauttavaa ajaa jotakin asiaa, kun vastapuoli uskoo lähinnä virheelliseen artikkeliin tutkimuksesta, jossa ei edes mitattu asiaa, josta uutisoitiin.

Se, mikä ärsyttää kaikkein eniten, on se, että minä vietän runsaasti aikaa hakien vasta-argumenteilleni tieteellistä taustaa, ja saan vastaukseksi pelkkää hiljaisuutta. Voisi nyt sitten helvetti soikoon edes sanoa, ettei kiinnosta tai että joojoo, emmä jaksa ruveta kiistelemään. Itse kun kuitenkin haluan tuhota niitä myyttejä, joita ihmisillä on karppauksen terveellisyydestä (tai epäterveellisyydestä). Tuntuu niin turhauttavalta yrittää edes vakuuttaa, ettei vähähiilihydraattiseen ruokavalioon kuole, kun toinen heittää vaan jonkun linkin että kuoleehan siihen, kato nyt tääkin juttu, ja hiljenee sitten ignooraten minut täysin.

Kyllä, tekisi mieli tapella oikein kunnolla tästä. :P Sitä vastoin kuitenkin pidän nämä asiat ihan omana tietonani ja kerron, jos kysytään vänkäämättä. Lueskelen vaihteeksi karppijuttuja ja suunnittelen ja mietin, ja luultavasti heti muuton jälkeen aloitan elämäntaparemontin.

Joten vänkäämisen sijasta heitän tänne linkin, johon kannattaa käydä tutustumassa: www.karppaus.info, olkaa hyvät. :)