Täällä minä istun. Asunnossa josta on tuleva kotini korkeintaan marraskuuhun asti. Nyt se on vain kämppä, "Tammela", paikka jonne tulen käyttämään kämppisteni astioita ja pyyhkeitä ja nukkumaan toverini huoneessa patjalla. (Ja käyttämään hänen tietokonettaan ja leikkimään epäsosiaalista.)

Irrotus tapahtui helposti. Äiti oli selvittänyt asiat veljen kanssa, teen veljelle laskun varastamastaan lahjasta (koska lahjan antaja sanoi että tarvitsen rahaa kipeämmin kuin hän). Kotona ovat melko innoissaan lähdöstäni, kai vaistosivat että en voinut siellä hyvin. Siispä keskiviikkona lähdin äidin kyydillä seitsemän junalle mukanani reppu, olkalaukku ja muovikassi. Vaatteita, shampoita, muutama levy, kännykän laturi, (koulutavaroita), makaronia, tonnikalaa ja soijarouhetta.

Huomenna Sasan<3 luokse, sunnuntaina ajelemme meille kotiin, haemme sen verran tavaraa että pärjään pari viikkoa ja tuomme ne sekä hamsterin tänne. 17.4. Pääsen ihan oikeasti muuttamaan yhteen huoneista. :)

Harmittaa, kun en saanut yhtään kirjaa mahtumaan mukaan, on ollut hetkittäin tylsiä aikoja jolloin olisi tehnyt mieli napata Silmarillion tai Anastasiasta kertova kirja kouraan ja heittäytyä patjalle lukemaan. Tänään tosin tullessani ei täällä ollut ketään, joten istahdin sohvalle lintujan kannettava sylissäni, ja tässä istun edelleen. :D Tosin lintuja-toverini kävi välillä tuossa, jutustelimme keittiössä ja sitten hän lähti kahville filosofianopiskelijoiden kanssa... Muutkin tytöt ovat yhä jossain. Mieluummin näin, juuri nyt en jaksa olla sosiaalinen ja tässä olohuoneessa istuessa (verkkopiuha ei yletä tuonne alas lintujan huoneeseen) sitä on pakostakin ellei iske kuulokkeita korviin. Sitä paitsi pelkään, että J tulee ja vaatii nettipiuhan tuohon toiseen koneeseen.

Kohta voisin mennä tupakalle, tämä kone alkaa lämmittää jo reisiä... Siellä on ihan kevät! "Here comes the sun, here comes the sun / And I say it's all right / Little darlin' it's been a long cold lonely winter / Little darlin' it feels like years since it's been here..."