Oli hieno viikonloppu. :)

Perjantaina kävimme mummulla syömässä ja pesemässä pyykkiä. Kotiin tultuamme säädin Sims 2:n (sen ostamani lahjan) kanssa pitkälle yöhön, kunnes muistin, että aamulla olisi töitä. Siirryin petiin ja mies pian myös, mutta uni vaihtui höpöttelyksi, kun mietimme viikonlopun menoja. Toinen halusi järjestää minulle jotain kivaa. :)

Toverini Jenny oli nyt ensimmäistä viikonloppua töissä ja meillä oli tosi kivaa. Töistä lähdin kohti Puutarhakatua, näin siellä miehen ja menimme ensin Europehouseen. Sain silmäpeitteen/laput, mikä ikinä sellainen pimennin onkaan nimeltään, ja ihanat teinikynsikkäät :D joissa on kissanpää. Sitten Anttilaan, ostin itselleni ihan kokeilun vuoksi punaisen kestovärin, että pysyisikö sellainen tässä päässä (shokkivärien kanssa kyllästynyt juurikasvun vaalentamiseen). DVD-osastolla kuolasin animeleffoja ja Gilmoren tyttöjen ensimmäistä tuotantokautta, Santtu osti Pulkkinen 2:n ja Eläimellistä menoa 1. tuotantokauden.

Piti lähteä vasta illemmalla syömään, mutta päädyimme jos ostosreissun jälkeen nälissämme American Dineriin. Jollain kierolla ja hieman perverssillä tavalla muuten BBQ-kastike ja Aura-juusto sopivat yhteen hyvin. :)

AD:sta pyörittelimme itsemme kotiin, värjäsin hiukset (ainakin väri tarttui ja on ihanan eläväinen, katsotaanpa mitä se on ensimmäisen pesun jälkeen...) ja unikin tuli ihan ajoissa.

Sunnuntaiaamuna heräsin puoli yhdeksän aikoihin tekstiviestiin, jossa mummu toivotteli onnea ja kysyi, onko pääskysiä näkynyt. Olin silloin melkein valmis nousemaan ylös, mutta harmikseni päätin hyödyntää vielä sen tunnin unia - sillä seurauksella, että puoli kymmeneltä en meinannut päästä ylös ollenkaan.

Kun pääsin koneelle, oli veljeltä tullut hauska sähköpostikortti. :D Irkissä ja Voimahalissakin oli jo onnitteluja. <3

Santtu ilmeistyi kolmen aikoihin aivan yllättäen töihin, ja lähdimme sitten kävellen sivukatuja pitkin kotiinpäin. Matkalla sain (ensimmäisestä tielle osuneesta) kukkaupasta pitkän, kierteisen onnenbambun! <3 (Tosin sain itse valita minkä kukan haluaisin. :D)

Kävellessä meinasi kyllä sulaa!

Äiti ja toinen mummu soittivat siinä illalla vielä, isältäkin oli tullut sähköpostiin kortti. Lämpötila pysyi itsepintaisesti lähes 25 asteessa ulkona, eikä siinä juurikaan viilentänyt se, että lunastin lupaukseni uudesta tukkakuvasta, ja päätin sitten rakentaa kunnon kuvaussessiot. :P Voin sanoa, että PVC ei ole kovin hengittävä materiaali...

Hieman ennen iltayhdeksää lähdimme vielä ulos. Menimme Näsinneulaan seuraamaan auringonlaskua, Santtu taisi räpsiä toistasataa kuvaa sieltäkin. Oli muuten aika jännää mennä Särkänniemeen laitteiden sulkemisajan jälkeen. Ikään kuin salaa hiippailla siellä (tietysti minnekään muualle kuin Neulaan ei päässyt, mutta silti). Oli kahvilakerroskin melko hiljainen. :)

Että sellainen syntymäpäivä tällä kertaa. Kiitos kaikille jotka muistivat jotenkin. <3