Viikonlopun ohjelma muodostui lopulta hyvin ytimekkääksi. Lauantaina Santtu lähti kotipaikkakunnalleen, ja osa #hautalinnut-kanavalaisista tuli Schatten-etkoille meille. Sunnuntaina sittten oli luvassa #hautalinnut-miitti vektorin luona.

Kahdeksan maissa vektori, hilarion, vlad-hra ja khods saapuivat tänne jo hieman muutakin kuin kansalaisluottamusta nauttineena loppujen juomien kanssa. Ryystin nopeasti pari punk-kolaa, vaihdoin vaatteet ja kymmenen maissa suuntasimme kohti Laternaa. Vain huomataksemme, että joudumme jonottamaan sisälle vesisateessa, eikä kellään ollut sateenvarjoa.

Vihdoin sitten pääsimme sisälle. Totesin että lista oli turhan kallis minulle, mutta tilasin silti yhden lonkeron ja haahuilin jonkun aikaa muiden perässä. Sitten kadotin toiset hetkeksi, jäin Valon puolelle tupakoimaan ja juomaan lonkeroani loppuun ja moikkasin pikaisesti sahhmia.

Oli paljon kauniita miehiä ja naisia, hieman liikaa porukkaa kuitenkin ja vähän liian kuuma. Ja musiikki soi turhan kovalla jossain vaiheessa. Join lonkeron lisäksi vain jääkahvin (päiväkahvi oli jäänyt väliin ja kofeiinihammasta kolotti).

Lopulta pääsimme pöytään istumaan. Pelasimme hieman Photoplayta, revimme klubiflayereita ja teimme laseista ja smirnoff-pullosta sekä yhdestä flayerista tornin. Pikkuhiljaa kaikki olivat valmiita lähtemään jo pari tuntia ennen klubin päätöstä, ja minä lähdin vektorin kanssa samaan aikaan muiden jäädessä bussia odottelemaan vielä.

En päässyt ajoissa nukkumaan, joten aamulla nousin melko myöhään sängystä. Totesin, etten ehdi tiskaamaan, söin vain hieman aamupalaa ja pian Gealach olikin täällä. Raavin mukaan joitain vaatteita ja meikkejä siltä varalta, että tuntisin itseni alipukeutuneeksi, sulloin laukkuun kokista ja Malibua ja ruokin kissat. Kamera vielä mukaan ja matkaan.

Eilisiltainen Schatten-porukka tuli meitä vastaan bussille, kävimme ostamassa ruokaa ja juotavaa illaksi ja otimme suunnaksi vektorin kämpän. Pikkuhiljaa uudenvuodenjuhlinta saattoi alkaa.

Hieman ehkä harmitti, että rahtilanne on mitä on, noin juomisten kannalta. Oli silti hirvittävän hauska ilta, kiitos kaikille siitä. <3 Puheenaiheita, musiikkia ja naurua riitti. Erityiskiitokset vlad-hra:lle All the pretty little horsesin tulkinnasta. ^ ^

Uusi vuosi otettiin vastaan parvekkeella. Juuri mitään ei raketeista näkynyt sinne, mutta äänet kuulostivat siltä, kuin olisi käynnissä kolmas maailmansota. Kuuntelimme joidenkin miesten huuteluita ja huusimme Gealachin kanssa Sorloa. :D

Koska busseja takaisinpäin tuli niinkin hyvin kuin kymmentä vaille yhdeltä ja seuraava vartin yli kuudelta aamulla, lähdimme Gealachin kanssa samalla bussilla ennen yhtä keskustaan. Kävelin keskustorilta kotiin, otin vastaan hölmistyneiden kissojen hellyydenosoitukset ja kuuntelin pitkälle aamuyöhön satunnaista pauketta.

Kuvatkin sen todistavat - viikonloppu oli todella mahtava! :)