Pystyttekö kuvittelemaan seuraavanlaisen tilanteen: Olette kärsineet kuukausia, ehkä vuosia jatkuvasta päänsärystä ja vihdoin saaneet sen parantumaan, tavalla tai toisella. Sitten joku random-otanta ohikulkijoista käy välillä iskemässä teitä pienellä vasaralla päähän. Tuleeko teille koskaan sellaista oloa elämästä?

Tuntuu, että nyt, kun olen hoitanut mielestäni aikamoisella tarmolla tätä valmistumistani, niin joku jossain haluaa heitellä kiviä tielleni. Ei mitään isoa, mutta tarpeeksi ärsyttääkseen. Kun yhdestä pienestä vastoinkäymisestä pääsee niin elämä heittää silmille toisen ja huutaa Nelson-aksentilla: "hää-hää!"

Sain äsken koulusähköpostiini mailin, jossa kerrottiin, että tamkin rekisterin mukaan minun opintoni ovat päättyneet ja näin ollen tunnukseni poistetaan 27.3. Ja jos tieto ei pidä paikkaansa tai minulla on kysyttävää, ota yhteys osoitteeseen sejase. (No tietysti otin yhteyttä.) En edes tiedä, koskeeko tuo pelkästään sähköpostia, vai ylipäänsä tunnuksiani, joilla pääsee koulun koneille. No, toivottavasti asia selviää, sillä tarvitsen kyllä tunnuksiani ainakin huhtikuun puolelle.

--

Päänsärystä puheenollen, piti mennä jo tunti sitten nukkumaan. Taidan siis käydä ruokkimassa Orangen ja painua pehkuihin.