Hyvä on. Kai se pitää jo uskoa, ettei minun kannata yrittää järjestää yhtään mitään. Onhan se jo nähty, että syntymäpäivät yms. eivät ikinä onnistu.

Nyt kyllä vituttaa kuitenkin todella paljon tämänhetkinen. Niin kuin sitä suunniteltiin, heitin idean, että mitäs jos syyspäiväntasauksen kunniaksi kokoonnuttaisiin yhteen, tehtäisiin hyvää ruokaa jne.? Idea otettiin avosylin vastaan, kunnes heti muutama totesi, että jaa, mutta enpäs olekaan syyspäiväntasauksen aikoihin pääsemässä kaupunkiin. No, ei se mitään, ihmisiä oli vielä tulossa.

Yksi sitten on vältellen aina vastannut kysymyksiini tulemisestaan, että en tiedä yhtään olenko tulossa, saattaa olla jotain muuta menoa. Hmm? O_o Kahdesta ei ole kuulunut mitään, ja toisiksi viimeinen ilmoitti tuossa, että ihan ymmärrettävästi poistuu kaupungista viikonlopuksi. Jäljelle jäi minun ja miehen lisäksi vain yksi, ja sovimme tämän viimeisen henkilön kanssa, että meidän rahatilanteen ja minun jaksamiseni takia perutaan koko juttu.

Olisihan noita tuttuja ja tovereita, vaikka koko kämppä täyteen, mutta kaikki nuo ihmiset, joita alunperin kutsuin, ovat juuri niitä, joiden kanssa olisin halunnut viettää aikaa.

Lisäksi vituttaa se, että aivan ilmeisesti kukaan ei halua tulla käymään meillä. Ei vapaaehtoisesti, eikä kovin moni edes kutsuttuna.

Luultavasti vika on minussa, kun ei juuri kukaan halua tavata koulun/työpaikan ulkopuolella (muutamaa tapausta lukuunottamatta :)). Vielä kun keksisi, mikä se vika on.