Tänään sain viimein aikaiseksi kuvata loputkin kuvat kuvameemiä varten. :D Tässä tulokset, kuvat klikkailemalla isommiksi:

Khods:

Näkymä jostakin meidän ikkunasta (avasin verhoja vähän tästä paikaltani ja räppäsin kuvan, tätä samaa näkyy kaikista ikkunoista. Paitsi keittiöstä näkyy vähän kauempana oleva kerrostalo ja katu.):
th_ikkuna.jpg

Valinnaisen laatikon sisältö. Tässä telkkaritasona toimivan lipaston alin laatikko, jonne on koko asumisen ajan vain kerääntynyt kaikkea ylimääräistä krääsää, jolle ei ole omaa paikkaa:
th_laatikko.jpg


Meidän nuorempi kissa, eli Momo:
th_momo_meemi.jpg



Ank:

Eteisen lipasto joka toimii laskutilana ja ei, sitä ei ole siivottu aikoihin. Alahyllyssä miehen Vehkeet eli jonkinlainen akkusysteemi (ei kuulemma ole UPS sillä tää kestää ilmeisesti tunteja sähkökatkoksen yllättäessä):
th_eteinen.jpg


Kuva kattolampusta, josta pidän eniten, eli miehen kotoa löytynyt aivan ihana punainen pallovalaisin, joka on keittiössä:
th_kattolamppu.jpg


Viherkasvi tms. Meidän kaikki muut kasvit on niin rumassa kunnossa tai huonossa paikassa tai olleet jo kuvissa (no itse asiassa kaikki on olleet), mutta keittiön hyllystä löytyy pelastamani, toinen meidän onnenbambuista. Se oli jonkun aikaa ruukussa, mutta Momolle tuli uhmaikä ja hylly, jolla ruukku oli, muistutti jatkuvasti perunapeltoa, joten äitin kanssa päätettiin laittaa se maljakkoon, kas näin:
th_viherkasvi.jpg



Mari:

Ruuanlaittokuva (no tää nyt ei ole ruuanlaitosta, mutta omatekemää pöperöä kuitenkin). Lautasella kasvistäytteinen (fetajuustoa, valkosipulitäytteisiä oliiveja ja herkkusieniä) paprika, pastasalaattia (pastaa, tonnikalaa, sokeriherneen palkoja, herne-maissi-paprikaa, tilkka oliiviöljyä ja mausteita) sekä kirsikkatomaatin puolikkaita ja keitettyä kananmunaa.
th_kokkailukuva.jpg


Joku lempivaatteeni, ts. vaateyhdistelmä, eli Misty-otuksen painama kissapaita ja sen alla H&M:n miesten raitapaita, johon olen tuunannut D-lenkkejä (oh, how emo! :D):
th_lempivaate.jpg

Jotain mistä en pidä. No en pidä meidän vessasta. Ja koska se kauheus ei mahdu yhteen kuvaan, tein kuvakollaasin. Bongaa linssiludet. :L
th_kylppari.jpg