Olen ollut kotona nyt, mitä, kaksi ja puoli tuntia. Ja koko helvetin ajan keittiön seinän toiselta puolelta on kuulunut pianonsoittoa. Ei se haittaisi, jos kyseessä olisi koskettimet eikä oikea piano. Tai jos kappaleet, joita soitetaan, olisivat kivoja tai jos se edes osaisi soittaa useampaa kuin muutamaa kappaletta. Joissa niissäkin pianistimme haparoi.

Ei me voitu tietää, että se on tämmöinen tapaus, kun se kysyi meiltä, että haittaako jos hän hommaa pianon. Naapuri, siis.

25 minuuttia. Sitten on sauna ja toivottavasti myös tuo rääk...krhm...soitto lakkaa. Kyseisen neidin soittoajan pitäisi alakerran ilmoitustaululla olevan lapun mukaan olla 16-19, mutta aika monena iltana on soittoa kuulunut vielä vähän ennen yhdeksääkin.

Tänään oli laiska päivä, en jaksanutkaan mennä koulusta töihin vaan tulin kotiin tyhjentämään jääkaappia (pirun huono idea, kun on päättänyt, että vähentää syömistä. Taas kerran!).

Koululla lorvin hirveän pitkään luokassa (odotin bussia) ja tulostin yhden sarjan runoja kirjetoverilleni luettavaksi. Sitten näin erään vanhan koulututun. Ja meillä ei oikein ollut sanottavaa toisillemme, keskustelu takelteli, vaikka laitoin soittimen kokonaan pois.

Kotona virustorjuntaohjelma ilmoitti että nyt oli niin iso päivitys, että pittää buutata. Buuttasin. Sitten katselin Youtubesta Sana ja ylistys -videoita ja etsiskelin yhden kivan ihmisen blogin netistä. ^ ^ Lukemiseen vierähtänee tovi.

Ja kohta on sauna (20 minuuttia!) ja sitten saa röhnötellä koko illan. Jos uskaltaisi hakea ananasta kaupasta iltapalaksi. Jos jaksaisi. Ja huomenna viikon viimeinen työpäivä! <3

(Aaahhh. Jokohan se lopetti sen pimputtamisen? Toivon mukaan...)

(Ai niin. Note to myself: istuta ne sitruunansiemenet ja oliivit!)