Tänään oli lopulta hyvä päivä työharjoittelussa. Lopulta siksi, että vähän möhläsin taas aamulla mutta asia oli sitten ihan ok. Koska yksi henkilö oli poissa, istuin aulassa yksinäni, päivystin aulaa ja puhelinta. Ja tein yhtä käännöstä ohjaajalleni.

Kohta pitäisi varmaan käydä kaupassa. Ja suihkussa. Illalla Markuksentorille. :) Kerrankin jotain menoa! Rahattomuus on ikävää kun ei viitsi toisen rahoilla baarissa käydä.

Tänään on pitkästä aikaa hyvä olo. :) Aurinko paistaa, on sopivan viileä ulkona, viikonloppu edessä eikä juuri väsytä. Olen saanut pidettyä ruokavalion kurissa, tosin tänään annan itselleni luvan sortua herkkuihin. Silti juomana punaviiniä - ei sitä makeaa Hannibalia mitä yleensä vaan Gato Negroa. Musiikkia, kone ja myöhemmin kahvia ja jotain syötävää. Santtu unohti laittaa Momo tallennukseen mutta katsoin sitä hetken ja olinkin nähnyt sen, eikä se ollut mitenkään erikoinen.

Olen taas innostunut lukemaan ihmisten nettipäiväkirjoja. Lähdenkin etsintäkierrokselle, jos löytäisi joidenkin tuttujen nettipäiväkirjat... :P