Olivat kämppis M:n läksiäiset eilen. Niitä edelsi täysi kaaos keittiössä, kun laitoimme leivonnaisia, ruokaa, pakkasimme astioita pyykkikoriin ja juoksimme välillä alakerrassa. Onneksi juhlat pidettiin alakerran kerhohuoneessa, mistään ei olisi tullut mitään jos olisi pitänyt saada kämppä kuntoon seitsemään mennessä.

Söimme ensin ihanaa, M:n tekemää ruokaa kämppisten ja kahden muun läheisemmän kanssa. Ennen yhdeksää alkoi tulla vieraita. Puhuttiin sujuvasti espanjaa, englantia ja suomea sekaisin. Tai muut puhuivat, minä keskityin suomenkieleen, kun en edes osannut kouluni nimeä englanniksi - ja se sentään lukee koulurakennuksen kyljessä! :D

Aamulla J tiskasi melkein kaikki illalla käyttämämme astiat samalla kun minä ja H järjestimme puhtaita astioita vähän paremmin. Nyt ei tarvitse enää tunkea astioita kuivauskaappiin peläten, että sieltä tippuu jotain. (Eilen tippuikin, yksi jälkiruokakulho meni rikki osuessaan tiskipöytään.) Tuli hyvä olo järjestyksestä ja siitä että sai jotain aikaan. :)

Ensi viikolla pitää hoitaa paperiasioita kuntoon. Tyhmätyhmätyhmä kun en muistanut ottaa kotoa sitä äidin varaamaa muuttoilmoitusta mukaan. No, postista pitää kysyä sellainen kun käyn viemässä pari kuorta alkuviikosta. Sunnuntaina pääsen sitten ihan oikeasti asumaan tänne. :)

Eikä ole kyllä kaduttanut hetkeäkään se, että lähtin kotoa. :)