Se siitä viikonlopun siivouksesta sitten. Kunnon flunssa alkoi kunnon yskällä ja kurkkukivulla, josta johtuen en uskaltanut juuri liikkua lauantaina. Sentään lehdet tuli kerättyä ja vietyä ulos, samoin roskat. Sunnuntaina nousi sitten kuume, imuroitiin hieman mutta siihen se jäi.

Maanantaina lähdin kohtaloa uhmaten koululle. Kahden tunnin jälkeen oli pakko luovuttaa, kuume tuntui olevan taas nousussa ja opettaja sanoi että sen päivän tunneilla ei ollut mitään minun reskontratehtäviäni koskevaa.

Tiistaikin meni kuumeessa ja räkätaudissa. Kirosin jälleen huonoa tuuriani, olisi pitänyt tulostaa asunnon irtisanomisilmoitus ja tiistaina tehtiin ilmeisesti jotain reskontratehtäviäkin. Illalla vielä harmittelin huonoa oloani, mutta aamulla tuntui ihan hyvältä, joten raahauduin koululle - vain kuullakseni, ettei tunteja olisikaan. Opettaja kävi jakamassa meille nipun monisteita ja lähti palaveriin käskien meidät kotiin.

Käytin kuitenkin säästyneen ajan hyväkseni, busseilin TOASin toimistolle ja tein irtisanomisiloituksen (tämän ehkä kymmenminuuttisen aikana sain otsikon kaltaisia blackoutteja ainakin kolme), jonka Santtu kävi vielä allekirjoittamassa heti töistä päästyään. Kotiin päästyäni olin aivan hiestä märkä.

Jatkuvasti on joko kuuma tai kylmä, nenä alkaa mennä niin tukkoon, että siihen auttaisi vain Duact. Yskä sentään on laantunut, mutta kurkku on edelleen kipeä. On nälkä ja heikottaa, mutta juuri mitään (lämmintä) ruokaa ei tee mieli. Appelsiinit maistuvat yllättävästi, juuri muuta ei sitten alas menisikään. Ja se ainoa ruoka, jota oikeasti juuri nyt tekisi mieli, ei sitten onnistunutkaan, kun kaupassa ei ollut broilerinjauhelihaa. No, syödään sitten taas tonnikalapastaa...