Töissä on usein hiljaisia hetkiä. Niinä hiljaisina hetkinä olemme sitten kolunneet alakerran varastosta myytäviä tavaroita ylös, täytelleet slameja ja ristikoita, lukeneet kirjoja ja lehtiä sekä juorunneet.

Tänään kuitenkin iski leikkaa-liimaa-askartele -inspiraatio. Puhuimme aamusta Marin kanssa, että pitäisi laittaa joku santsikuppi-ilmoitus kahville. No, iltapäivän hiljaisina hetkinä ryhdyin tuumasta toimeen, tulos tuossa alempana. Samalla teimme muutaman muun kyltin; kirpputorin puolelle ison ilmoituksen kahvion olemassaolosta, alakertaan kirpputori&kahvio, WC -opasteen ja Mari teki kyltin tulevaa asiakkaiden ilmoitustaulua varten (siitä ei kuvaa).

Kun kiertelin kuvailemassa (narsisti mikä narsisti) tuotoksiani, otin samalla myös muutaman ns. taidekuvan. Kuvat portaista on hieman enemmän photoshoppailtu, muille ei ole tehty kuin ehkä rajausta ja kirkkauden/kontrastin sääätöä.

Tästä se lähti...

Kahvio. Osaan jopa kirjoittaa suoraan... :L Teipit ovat rumat, mutta kiviseinässä ei tavallinen teippi pysy.

Alakerran opaste. Ylempi nuoli on ehkä hieman harhaanjohtava...

Kuinka monet jalat ovatkaan näille rappusille astuneet... Portaat "palautuvat" hitaasti, mistä syystä niillä kävellessään kuulostaa siltä, kuin joku tulisi perässä.

Alaspäin.


Aurinko katselee sisälle.

Flyygeli, josta teimme tänään kauppoja. Oikeissa olosuhteissa voi kuluneista koskettimistakin saada kuvan, jossa ne näyttävät aivan uudenveroisilta.

Pukuhuoneen peilin reunan alle on joku laittanut herttaysin. Voi kun se voisi kertoa tarinansa!