Asiat alkavat sujua, pikkuhiljaa. Tasaista vuoristorataa taas elämä, mutta välillä on hyvä hetkiä. Välillä taas huonoja.

Työssäoppimispaikka ei ole varma. Loman jälkeen ehkä selviää? En tiedä, siellä tuntuu olevan aika kiire muuton takia ja sen takia kestää.

Eilen tuli kuori Kelalta. Santtu tienaa vuodessa reilun 200 euroa liikaa, en saa asumistukea. (Ihmettelinkin torstaina tilille ilmestyneen summan pienuutta ja sitä että viestissä oli mainittu vain opintotuki.) Onpas todella kivaa elää miehen rahoilla. En ymmärrä kahta asiaa. Sitä, miten ne olettavat, että Santtu, joka täällä ei edes asu kokopäiväisesti ennen kuin lopettaa työnsä, maksaisi automaattisesti vuokran, koska tienaa muka niin paljon. Enkä sitä, miksi Kela ottaa sen palkan ennen veroja. Tosiaan, kuten Santtu sanoi, jos maksetut verotkin lasketaan tuloksi, hän voisi vapaasti mennä valtion kassasta nostamaan 4000 euroa. ><

Se siitä angstista.

Lauantaina iski tietoisuuteen, että uudet talvikengät on saatava. No, yllättäen Andiamosta löytyi miesten hyllystä pieniäkin kokoja. Vuorelliset, mustat maiharit(?), juuri sopivan paljon vartta. Tosin sama ongelma kuin kaikissa varsikengissä minun jalkojeni kanssa - nauhat ihan liian lyhyet. Eilen sitten kävin toisessa saman ketjun liikkeessä ja ostin 60cm pidemmät valkoiset nauhat.Näyttää nuo kengät muuten aika kivoilta. <3

Eilen kävin viimein myös Noksopissa ostamassa korkkipuu"tunnelin" terraarioon, ja läheisestä Puketista löytyi isoiso kultaköynnös, joka raahasin kotiin. Oli yllättävän halpa muuten. Koskikeskuksesta löytyi sitten keltainen lasten muovilapio "kakkalapioksi" terraarioon ja kauppakassi.

Kiitos kahdelle ihmiselle, jotka olivat huolestuneita voinnistani. Olette rakkaita. <3 Ja lintuja, tulen käymään joku päivä. En tällä enkä ensi viikolla, mutta sitten. :)