Syksy. <3

Minä olen nyt avovaimo. Sunnuntaina muutimme kaksioon Satakunnankadulla. Vaikka Santtu nyt ei vielä asukaan siellä viikolla, mutta silti. :)

Pari viikkoa on mennyt todella sekavasti. Elokuun lopussa panikoin asunnonsaantia, ei löytynyt mistään minkäänlaista asuinsijaa, ja 3.9. minun tilalleni oli muuttamassa toinen. Hätäratkaisut ja sukulaiset on kivoja, asuin mummun luona viikon. Heti alkuviikosta TOASilta soitettiin, että teille olisi asunto. Kävimme katsomassa, tein muutaman huomautuksen TOASille, mutta vuokrasimme asunnon silti.

Yllätys oli suuri hieman ennen muuttoa. Kylpyhuone laitettaisiin kuntoon viikonloppuun mennessä, ja asuntoon tulisi uusi hella ja jääkaappi. Perjantaina siivoamaan mennessämme kylpyhuone oli jo yhtä asiaa vaille valmis, ja kiinteistönhuoltaja sattui sopivasti tulemaan vierailulle.

Maanantaina tulivat uudet keittiölaitteet, pakastin tosin pitäisi vielä hankkia. Maanantain mummu kävi vielä laittamassa makuuhuoneen verhot paikoilleen, ja annoin hänelle yhdet todella vanhat, toiselta puolelta haalistuneet verhot, joista hän ompeli päiväpeitteen ja tyynyliinat.

Eilen vierailimme kalusteliikkeessä. Sisustus alkaa muotoutua - tänään tulee sohva, sohvapöytä, kirjahylly ja lipasto, maanantaina vielä ruokapöytä.

Hain myös Viita-akatemiaan. En päässyt. On jo pitkään tuntunut siltä, että kirjoittamisellani ei ole mitään merkitystä, että en kirjoita kellekään, minkään vuoksi. Hylkäyskirje vahvisti sitä tunnetta. Ensi vuonna on uusi haku, mutta en tiedä, haluanko sinne.