Toisessa blogissani sekä irc-galleriassa oli haastettu jo aikoja sitten. Tehdäänpä tämä nyt sitten.

1. Nypin silmäripsiäni. Tämä on todella ikävä ja kiusallinen maneeri. Tilanteissa, joissa joko on tylsää, olen hermostunut tai kun keskityn lukemaan tai katselemaan jotakin. Olen yrittänyt vieroittua tästä, sillä ripseni alkavat olla kärsineet... :|

2. Aloitan kaikenlaisia "projekteja" saattamatta läheskään kaikkia kuitenkaan loppuun. Jokin - jaksaminen, ajan puute, rahan puute - saa minut luovuttamaan. Tästä huolimatta yhtäkään koulua en ole jättänyt kesken, vaikka on tehnyt pari kertaa mieli.

3. Meikkaan harvoin, mutta silloin kun laittaudun, minulla on "Marilyn Manson"-meikit, kauluspaita ja kravatti. Arkiaamuina ei yksinkertaisesti ehdi meikata, kun pitäisi syödäkin. Mutta baariin yms lähtiessä aina meikit ja vaatetus, jotka taatusti herättävät huomiota.

4. Olen suunnitellut häitäni varmaankin muutaman vuoden, vaikkei niitä ole ihan lähiaikoina tiedossa. Mitään vaaleanpunaisia unelmia ne eivät tosin ole, vaan niissä on paljokin liikkumavaraa, lähinnä suunnittelu on koskenut pukuani ja häämusiikkia sekä itse seremoniaa.

5. Huvitan itseäni etsimällä netistä jotain kuvia/kauppoja/artikkeleita. Viimeisimmät aiheet ovat sisustustaulut ja -julisteet, Marilyn Manson ja tatuointieni (tulevien) aiheet. Saatan surffata päivittäin myös erinäisten nettikauppojen sivuilla ostamatta mitään.

Olipas se vaikeaa. Heitän pallon marimukselle, khodsille, lintujalle, hilarionille ja vektorille.